Патрульні зупинили у Львові масову бійку

20:25 10 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Піший екіпаж 4-го батальйону управління патрульної поліції Львівської області зауважив увечері на вулиці Федьковича у Львові групу людей, яка бігла їм на зустріч.

Про це повідомили в неділю, 10 листопада, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Один із них мав сліди крові на обличчі та ще одну групу осіб, яка бігла за ними і в одного з чоловіків теж обличчя було в крові. Окрім того, в одного із переслідувачів була в руках бита.

«Патрульні зупинили й викликали на підмогу автоекіпажі, оскільки бійку продовжували та не реагували на команди припинити правопорушення. Коли на місце прибули додаткові екіпажі – сторони конфлікту вдалося розвести і з’ясуватити, що внаслідок суперечки сталася бійка», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Завдяки реакції патрульних, у бійці лише двоє потерпілих – в одного було розсічення голови і сильна кровотеча, а в іншого переламані ребра та підозра на пробиття легені. Обох госпіталізували. На місце події викликали слідчих Франківського відділу поліції. Биту вилучили. Згодом, патрульні супроводили сторони конфлікту до відділу поліції», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів