Патрульні знезброїли п’яних львів’ян

13:10 22 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Перехожі двічі викликали патрульних на проспект Червоної Калини.

Про це повідомили в середу, 22 серпня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Вчора вдень екіпажу патрульних надійшов виклик на проспект Червоної Калини, де, за словами, заявника перебувають два чоловіки з пістолетом. Інспектори прибули на місце та виявили групу зі шести осіб».

«Патрульні викликали ще один екіпаж поліції та попросили чоловіків не робити різких рухів. В одного з осіб виявили предмет, схожий на пістолет. Ще один чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння та почав агресивно себе поводити. Патрульні змушені були застосувати до нього спецзасіб кайданки. На чоловіка, який перебував в стані алкогольного сп’яніння, винесли постанову за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення (поява у громадському місці у п’яному вигляді)», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Згодом на телефон 102 зателефонувала схвильована жінка та попросила про допомогу. Її чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та почав погрожувати їй зброєю. Патрульні виїхали на проспект Червоної Калини та зайшли до квартири. Там правоохоронці виявили предмет, схожий на гвинтівку Вінчестера та набої. На місце викликали слідчих Сихівського відділу поліції та експерта, який вилучив предмет», – повідомили також в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також опублікували фотосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів