Патрульні знезброїли двох львів’ян

11:30 11 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Працівники патрульної поліції виявили незареєстровані пістолети у порушника правил дорожнього руху і його пасажира.

Про це повідомили в середу, 11 вересня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Екіпаж роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції помітив учора близько 18-ї години на вулиці Стрийській автомобіль «Lexus», водій якого порушив правила дорожнього руху. Його зупинили і при перевірці документів з’ясували, що за кермом перебував 38-річний львів’янин».

«Як водій, так і пасажир помітно нервували, тому, згідно статті 34 Закону України «Про Національну поліцію», їм провели поверхневу перевірку. У керманича виявили предмет, схожий на пістолет. За його словами, цей бойовий пістолет чеського виробництва перебував у бойовій готовності», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Окрім того, чоловік мав при собі дев’ять патронів. Дозвільних документів на зброю він не мав», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«У 39-річного пасажира теж виявили предмет схожий на пістолет і теж, зі слів чоловіка, в бойовій готовності і має в наявності сім патронів. Документів в львів’янина на зброю теж не було», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

«На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Пістолети вилучили в присутності понятих та криміналіста. Під час огляду транспортного засобу виявили ювелірні вироби, значну суму готівкових коштів іноземної валюти, газовий балончик, банківські картки та мобільні телефони. Патрульні винесли постанову на водія за порушення правил дорожнього руху і в подальшому із вказаними особами працювали слідчі», – поінформували також в управлінні патрульної поліції та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів