Патрульні знайшли у Львові 118 наркозакладок

10:20 19 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні натрапили у Львові на схованки зі 118 згортками й пакетиками.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівській області, де також розповіли: «Патрульні виявили ймовірного наркозакладчика й знайшли місця схованок. Результат – 118 згортків та пакетиків з різними речовинами».

«До патрульних 3-го батальйону звернувся на вулиці Олени Степанівни небайдужий громадянин і повідомив, що бачив підозрілу особу, яка фотографує у подвір’ях різні місця. Маючи чіткий опис невідомого, інспектори вирушили на пошуки», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Схожий за описом чоловік рознервувався при появі службового автомобіля – в нього почали труситися руки. Патрульні запитали в нього про мету його перебування на цій вулиці, однак він нічого не зміг пояснити і хвилювався. При поверхневій перевірці у нього не знайшли заборонених речовин. На запитання про те, що він фотографував, чоловік розгубився», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«21-річному жителю іншої області повідомили, що виникла підозра, що він займається розповсюдженням заборонених речовин і є наркозакладником. Інспектори знайшли місце схованих напередодні закладок, а також квартиру, в якій зберігалися, ймовірно, заборонені речовини», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції та управління протидії наркозлочинності ГУНП у Львівській області (далі – УПН). На вулиці Золотій спільно з іншими службами та експертами в присутності понятих вилучили 10 закладок ймовірно з марихуаною й чотири – зі схожою на синтетичний наркотик солі речовиною», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Отримавши завдяки працівникам УПН та слідчим відділку поліції дозвіл на обшук квартирі, там виявили 104 пакети із застібкою «zip-lock» із, ймовірно, наркотиком «PVP» (солі). Усі речовини вилучили на експертизу», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Тепер чоловікові загрожує відповідальність за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу, яка передбачає за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна», – повідомили також в управлінні патрульної поліції та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів