Патрульні затримали у Львові рецидивіста в чужій квартирі

12:00 22 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Екіпаж патрульної поліції 4-го батальйону отримав інформацію, що невідомий намагається відчинити двері в квартиру в одному з під’їздів будинку на вулиці Єрошенка у Львові.

Про це розповіли в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також поінформували: «Інспектори поїхали на місце події та зайшли в будинок. Сусіди показали їм уже пошкоджений замок в квартиру та повідомили, що всередині перебуває чоловік».

«Патрульні перекрили можливі варіанти втечі через двері та вікно і голосно повідомили невідомому, що працює поліція, однак ніхто не відреагував. Тоді вони зателефонували власниці квартири та запитали, чи можлива така ситуація, що хтось перебуває в її оселі з її дозволу. Жінка заперечила та повідомила, що прибуде негайно на місце», – повідомили в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні отримали дозвіл від власниці квартири та зайшли всередину. Там інспектор виявив чоловіка, який одразу здався. Виявилося, що 45-річний чоловік вже був судимим за крадіжку з проникненням. Його передали слідчим Шевченківського відділу поліції», – поінформували в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів