Патрульні затримали львів’янина, який позбавив жінку прикраси

13:30 22 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Львів’янин, якого відпустили під домашній арешт за крадіжку, пограбував перехожу.

Про це повідомили в четвер, 22 серпня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли подробиці: «Напередодні вдень патрульні 3-го батальйону отримали орієнтування про невідомого зловмисника, який зірвав ланцюжок з підвісками у 66-річної жінки на вулиці Героїв Крут. Чоловік у сорочці в клітинку, в темних штанах, взутий у кросівки, побіг в напрямку вулиць Тернопільської та Стуса».

«Кілька екіпажів одразу розділили функції – пошук очевидців, камер спостереження і обстеження територій. Автоекіпаж проаналізувавши отриману інформацію поїхав в напрямку Стрийського ринку і на вулиці Івана Франка побачив захеканого, чоловіка в одязі схожому на той, який описували заявник та очевидець», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні з’ясували, що 36-річний львів’янин перебуває під домашнім арештом за крадіжку. Він помітно нервував і поводив себе підозріло. Свою причетність до згаданого грабежу чоловік заперечував і при поверхневій перевірці у нього не виявили ланцюжка», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Водночас, інший екіпаж знайшов відео з камер спостереження, де видно, як цей чоловік втікає з місця події. Інспектори викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції. Коли чоловік зрозумів, що його викрили, то погодився показати патрульним сховок де лежить ланцюжок. Після усіх процесуальних дій чоловіка помістили в ізолятор тимчасового тримання», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів