Патрульні виявили у Львові три підробки документів

09:30 27 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Львівські патрульні виявили за два дні три підробки документів.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Патрульні зупинили на вулиці Городоцькій автомобіль «Audi» за порушення водієм правил дорожнього руху. Під час перевірки документів, інспектор побачив, що дані на свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу нанесені лазерним способом, а не термосублімаційним. Оскільки це не відповідає стандартам друку, патрульний попросив водія показати номер кузова автомобіля. Перевірка в базі показала, що номер різниться з офіційним. На місце викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції».

«На вулиці Княгині Ольги патрульний побачив під час перевірки документів у водія автомобіля «Daewoo Lanos» ознаки підробки. На свідоцтві про реєстрацію шрифт не відповідав стандартам, був нечитабельним та сильно відрізнявся від офіційного. Водія, разом з транспортним засобом супроводили до Франківського відділу поліції та передали слідчому», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«На виїзді зі Львова інспектори зупинили автомобіль «Audi» за порушення правил дорожнього руху. Коли водій пред’явив документи – патрульний одразу побачив, що документ не відповідає стандартам та виготовлений дуже неякісно. Перевірка в базі це підтвердила, оскільки інформація відрізнялася від офіційної. На місце викликали слідчо-оперативну групу», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів