Патрульні вилучили у львів’янина 10 згортків

12:05 12 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні 3-го батальйону отримали орієнтування від активістів про ймовірного закладника наркотиків у Стрийському парку.

Про це повідомили в четвер, 12 грудня, в управлінні Патрульної поліції Львівської області, де також розповіли, що інспектори помітили в Стрийському парку чоловіка, схожого за описами, а він побачив поліцейських, адже різко змінив напрямок руху. Але спроби уникнути зустрічі з патрульними були марними.

36-річному львів’янину повідомили, що проведуть поверхневу перевірку. Його запитали про те, чи має заборонені речовини і попросили показати, що у кишенях. Чоловік різко почав втікати, однак відмінна фізична підготовка патрульних завадила це зробити. Коли наздогнавши втікача – він почав чинити опір, тому на нього одягнули кайданки.

Затриманий зізнався, що має наркотичні речовини. На місце викликали слідчо-оперативну групу. У чоловіка вилучили 10 згортків з невідомими таблетками та порошками. Далі справою займаються відповідні служби.

Як інформував «ЩЛ», працівники управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини та слідчі Галицького відділу поліції затримали ще одного підозрюваного зі злочинної групи, яка організувала збут наркотичних засобів та психотропних речовин через Інтернет, а також шляхом розміщення «закладок» на території Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів