Патрульні тричі натрапляли вночі у Львові на наркотики

16:30 28 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні зауважили на проспекті Червоної Калини у Львові чоловіка, який підозріло себе поводив та намагався не потрапити в поле зору інспекторів.

Його зупинили й попросили показати те, що він має при собі. У 37-річного чоловіка виявили згорток з речовиною, яка, ймовірно, може бути наркотичною. На місце викликали слідчих.

Інший екіпаж патрульної поліції виявив на проспекті Червоної Калини ще одного чоловіка, який різко змінив напрямок руху, коли побачив працівників поліції. Під час поверхневої перевірки в 27-річного чоловіка виявили порошкоподібну речовину, заховану в згорток фольги. Її власник повідомив, що це амфетамін. На місце викликали слідчих та експерта, який вилучив речовину на експертизу.

На вулиці Довженка під час спілкування з чоловіком патрульні запідозрили, що він може мати при собі заборонені речовини. Під час проведення поверхневої перевірки в 35-річного мешканця іншої області виявили згорток з порошком. На місце скерували слідчо-оперативну групу.

Про це повідомили в середу, 28 листопада, в управлінні патрульної поліції у Львівській області, де також опублікували фотосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів