Патрульні наздогнали у Львові п’яного винуватця ДТП

12:00 24 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Порушник правил дорожнього руху залишив свій «Mercedes» біля парку імені Івана Франка.

В управлінні патрульної поліції Львівської області розповіли в понеділок, 24 вересня: «Екіпаж патрульної поліції побачив у суботу близько третьої  години ночі, на проспекті Свободи автомобіль «Mercedes», водій якого порушив правила дорожнього руху. Інспектори надали йому вимогу про зупинку, проте чоловік її проігнорував та почав втікати».

«Водій збільшив швидкість та повернув на стоянку одного з готелів на вулиці Матейка. Там чоловік здійснив зіткнення з автомобілем «Chevrolet» та зупинився. Порушник вибіг з транспортного засобу і побіг у парк Івана Франка. Там його затримали офіцери поліції та повернули на місце ДТП», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

«Чоловіка попросили пред’явити документи. Під час їх перевірки патрульні засумнівалися, що це дійсно цей чоловік, та перевірили посвідчення водія через чергову частину. Виявилося, що водій пред’явив ймовірно підроблений документ», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Згодом інспектори з’ясували особу порушника. Ним виявився 32-річний житель Львівської області, вже позбавлений права керувати транспортними засобами рішенням суду. Під час спілкування офіцери виявили в водія ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти перевірку на приладі «Drager». Результат – 1.91 проміле», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«На порушника склали протокол за нетверезу їзду, за вчинення ДТП, за невиконання вимог про зупинку, а також постанову за керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права. Водія передали слідчим Галицького відділу поліції», – повідомили також в управлінні патрульної поліції та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів