Патрульні наздогнали у Львові квартирного крадія

11:40 16 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні отримали виклик від мешканця квартири на вулиці Володимира Великого, який розповів, що затримав у себе вдома зловмисника, який проник до його житла.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також поінформували: «19-річний юнак розповів у телефонній розмові з патрульними, що невідомий зі спільниками чинили опір, вдарили його в обличчя і втекли в напрямку вулиці Симоненка. Він зірвав з одного із них верхній одяг. Молодий чоловік надав описи злочинців».

«Екіпажі першого батальйону отримали орієнтування і розпочали пошуки. Невдовзі патрульні побачили двох чоловіків, схожих за описами. При наближенні інспекторів вони почали втікати у різні напрямки», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні наздогнали 37-річного чоловіка. Ним виявився раніше судимий за розбій львів’янин. На місце події скерували слідчих. Злочинці встигли поцупити банківську картку і телефон. У затриманого вилучили згадані речі», – повідомили також в управлінні патрульної поліції та опублікували фото з місця події

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів