Патрульні двічі зупиняли у Львові п’яного водія

12:28 25 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

П’яний водій змушений був опиратися на турнікети, бо самостійно не міг встояти на ногах

В управлінні патрульної поліції Львівської області розповіли в понеділок, 25 березня: «Вчора вдень патрульні отримали виклик щодо нетверезого водія на автомобілі «Skoda Octavia». Його зупинили на вулиці Мазепи. Патрульні були вражені, адже за кермом таксі сидів дуже п’яний водій. Чоловік ледь вийшов з транспортного засобу і змушений був опиратися на турнікети, бо самостійно не міг встояти на ногах».

«Перевірка на пристрої драгер 56-річного водія показала результат 3,11 проміле. На порушника винесли постанову за відсутність посвідчення водія (частина 1 статті 126 КУпАП) та склали протокол за керування в нетверезому стані (частина 1 статті 130 КУпАП). Чоловіка попередили, що за кермо в такому стані він не має права сідати», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львівської області.

«За певний час патрульні побачили йогоавто на буксирі. Правопорушення негайно припинили. Водій викликав таксі, аби його дотягнули додому. Чоловік випив ще пляшку коньяку. Цього разу він відмовився від перевірки на пристрої драгер та отримав ще один протокол за нетверезе кермування», – повідомили також в управлінні патрульної поліції Львівської області та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів