Оперативники СБУ на Львівщині викрили корупційну схему

10:15 23 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/SBULviv

Високопосадовці управління Укртрансбезпеки у Львівській області організували корупційний механізм, який створював загрозу сталому функціонуванню об’єктів автотранспортної галузі в регіоні.

Про це повідомили в управлінні Служби безпеки України у Львівській області, де також розповіли: «Оперативники спецслужби з’ясували, що представники керівної ланки установи налагодили одержання неправомірної вигоди за розподіл серед автотранспортних підприємств дозвільних документів на міжнародні вантажні перевезення. Для цього фігуранти провадження створили штучний «дефіцит дозволів», які натомість комерсанти могли придбати за окрему плату».

«Зловмисники також «закривали очі» на факти по-рушення автоперевізниками вимог Закону України «Про автомобільний транспорт». Під час санкціонованих слідчих дій у помешканнях, автомобілях та за місцями роботи фігурантів справи правоохоронці виявили документацію, печатки, великі суми грошей та інші речові докази, які підтверджують протиправну діяльність», – поінформували також в обласному управлінні СБУ.

«У межах кримінального провадження за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії. Заходи з викриття зловмисників проводились спільно з Територіальним управлінням ДБР, розташованим у Львові, під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури», – повідомили також в обласному управлінні СБУ та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів