Обвинувачений у вбивстві львів’янин продовжив злочинну діяльність

11:28 22 серпня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: obozrevatel.com

У Львові судитимуть грабіжника, який зірвав зі шиї жінки золотий ланцюжок

Про це повідомили в четвер, 22 серпня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли подробиці: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3 органами поліції повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 15 та частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (закінчений замах на відкрите викрадення чужого майна) 41-річному жителю Львівщини, який зірвав із шиї 45-річної жінки десятиграмовий золотий ланцюжок із кулоном. Інцидент стався на початку серпня цього року на вулиці Володимира Великого, 59в у Львові».

«Підозрюваний уже раніше обвинувачувалась у спричиненні тяжкого тілесного ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого. Проте, слідчим суддею не враховано доводів прокурора щодо необхідності застосування до зловмисника запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – поінформували також у прокуратурі.

«Як наслідок – фігурант продовжив злочинну діяльність. Тепер за вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів