Ніхто не дозволить зливати справи Майдану, – Зеленський

22:17 29 листопада 2019 р.

Фото до новини

Третього грудня Верховна Рада мають має внести зміни до закону про Державне бюро розслідувань щодо продовження розслідування злочинів проти учасників Революції Гідності.


Першим питанням на порядку денному Верховної Ради України третього грудня мають бути зміни до закону про Державне бюро розслідувань щодо продовження розслідування злочинів проти учасників Революції Гідності, наголосив Президент України Володимир Зеленський.

«Незважаючи на те, що з 20 листопада прокуратура позбавлена функцій слідства, ви маєте продовжити на належному рівні здійснювати процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях інших органів. Насамперед це стосується злочинів, вчинених на майдані Незалежності у 2013-2014 роках», – сказав Володимир Зеленський, виступаючи в Генеральній прокуратурі України напередодні Дня працівників прокуратури.

Голова держави окремо зауважив: «Третього грудня першим питанням на порядку денному у Верховній Раді України будуть дуже важливі зміни до закону про Державне бюро розслідувань. Ніхто не дозволить зливати справи Майдану».

Про це повідомляє офіційне інтернет-представництво Президента України.

Нагадаємо, 9 грудня має відбутися зустріч керівників чотирьох країн у нормандському форматі. Зустріч лідерів нормандського формату, запланована на 9 грудня, відбудеться в Єлисейському палаці в Парижі. Про це йдеться в повідомленні адміністрації президента Франції в п’ятницю, 29 листопада.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів