Невідомі викрали нардепа Олексія Гончаренка

14:10 23 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: rbc.ua

У прокуратурі Одеської області підтвердили: «Так, дійсно, він – викрадений, всі подробиці зараз уточнюються, нам стало відомо про це десь о пів на другу сьогодні, коли стали телефонувати журналісти».

Невідомі викрали заступника глави парламентської фракції «Блоку Петра Порошенка» народного депутата Олексія Гончаренка. Про це повідомили сьогодні, 23 лютого, інтернет-виданню «Українська правда» в прокуратурі Одеської області.

«Так, дійсно, він – викрадений, всі подробиці зараз уточнюються, нам стало відомо про це десь о пів на другу сьогодні, коли стали телефонувати журналісти», – розповіли в прокуратурі й додали, що можуть лише «підтвердити цю інформацію», а інші подробиці будуть пізніше.

Натомість у Нацполіції заявили, що поки не отримали звернень про зникнення депутата.

«На даний момент офіційно з цього приводу до Нацполіції ніхто не звертався», - сказав речник Нацполіції Ярослав Тракало.

Про це повідомили сьогодні, 23 лютого, в інтернет-виданні «Українська правда». А нардеп Олександр Бригинець написав сьогодні, 23 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Вчора увечорі нардеп Олексій Гончаренко виїхав до Одеси на термінову зустріч. В залі його немає... Телефон не відповідає... Прокуратура підтверджує, що наймовірніша версія – викрадення... Впевнений, що це політичний злочин, і вірю, що наші силовики не допустять непоправимого».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів