Невідомі розстріляли автомобілі у Львові й Мурованому

10:10 24 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

Близько першої години ночі на вулиці Сковороди в Личаківському районі у Львові лунали постріли.

На порталі оперативних новин «Varta1» повідомили в середу: «Сьогодні, 24 січня, вночі в Личаківському районі Львова та в селі Муроване в Пустомитівському районі були розстріляні з вогнепальної зброї два автомобілі».

«Близько першої години ночі у Львові в Личаківському районі на вулиці Сковороди 15, було чути постріли. Про це повідомили повідомили очевидці, користувачі інтернет-спільноти «Варта-1». Невідома особа розстріляла чергою з вогнепальної зброї припаркований автомобіль «Land Rover» і втекла з місця події. З гільз, які виявлено на місці події видно що це калібр 7,62», – поінформували також на порталі оперативних новин.

Цієї ж ночі, 24 січня о 00:20 на вулиці Будівельній, 8 у селі Муроване в Пустомитівському районі повідомили, що невідомий також розстріляв із вогнепальної  зброї автомобіль «ВАЗ 2110». І теж втік з місця події.

Голова ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич, який побував там, розповів: «Мотиви цієї події поки що невідомі. До третьої години ночі на місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронцями вжито всіх заходів для розшуку і нейтралізації суспільно-небезпечного злочинця. Проводяться експертизи. Стосовно пошуку зловмисника ввели спеціальний захід під кодовою назвою «Сирена», який вводяться в дію при надходженні сигналу про появу на території області, міста озброєного злочинця, що становить підвищену суспільну небезпеку».

«За підозрою у скоєнні даних злочинів розшукується автомобіль марки ВАЗ 21104, синього кольору, 2005р.в., номер державної реєстрації ВС0727ВА. При виявленні даного автомобіля прохання повідомити на номер 102», – повідомили також на порталі оперативних новин «Varta1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів