Невідомі кидали камінням у потяг «Львів-Трускавець»

17:20 6 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

«Львівська залізниця» застерігає від протиправних дій.

2019 року в господарстві приміських пасажирських перевезень «Львівської залізниці» зафіксовано 18 випадків пошкодження, розукомплектування, умисного псування обладнання та крадіжок елементів моторвагонного рухомого складу. Про це повідомили на сайті «Львівської залізниці», де також розповіли, що матеріали за всіма випадками скеровано в правоохоронні органи. За трьома фактами відкрито кримінальні провадження і триває досудове слідство.

Загальна сума збитків, завданих крадіями, хуліганами та недбалими пасажирами, становить понад 170 тисяч гривень. При цьому залізничники акцентують увагу не лише на матеріальних втратах, заподіяних зловмисниками, а наголошують, що такі випадки становлять серйозну загрозу безпеці руху, а також життю та здоров’ю пасажирів і персоналу магістралі.

Прикрий приклад зухвалої хуліганської поведінки – випадок, який стався 3 грудня цього року близько 17:30 поблизу станції «Пустомити». Невідомі закидали камінням приміський електропоїзд №6013 «Львів-Трускавець», який наближався до станції. Кілька каменів влучили у вікна третього й п’ятого вагонів та розтрощили шиби. Лише за щасливого збігу обставин ніхто з пасажирів не постраждав.

Залізничники зазначають, що навмисне псування чи крадіжки елементів рухомого складу, що задіяний у приміському русі, загострюють проблему організації та забезпечення приміських пасажирських перевезень і звертаються до громадян із наполегливим проханням суворо дотримуватися правил безпеки на залізничному транспорті, особистим прикладом демонструвати високу культуру поведінки, а також сподіваються на активну та принципову позицію громадськості в питаннях забезпечення правопорядку в рухомому складі та на об’єктах інфраструктури.

Як інформував «ЩЛ», стрільці «Львівської залізниці» затримали 1653 порушників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів