Не підтвердилося вже соте з початку року повідомлення про «замінування» на Львівщині

12:45 28 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в п'ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, сьогодні, 28 листопада, в приміщеннях Франківської районної адміністрації теж не знайшли вибухового пристрою.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 28 листопада, що з початку року до правоохоронців надійшло 100 повідомлень про неправдиве замінування об'єктів у Львові та області. У повідомленні також конкретизують:

«Інформація про вибухівку у Франківській РДА не підтвердилася. Працівники міліції проводять усі необхідні слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, який надав неправдиву інформацію про те, що у державній установі станеться вибух.

У Львові, 28 листопада, на оперативний номер «102» надійшло повідомлення з приймальної Франківської районної адміністрації (вул. Чупринки, 85), про те, що до них о 10.25 зателефонував чоловік, який не представився і сказав, що «у вашому приміщенні знаходиться вибухівка». На місце події працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб.

З приміщення Франківської районної адміністрації було евакуйовано близько 146 працівників та 10 відвідувачів. Після ретельного обстеження усіх приміщень та прилеглої території до будівлі районної адміністрації, вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Наразі працівники міліції проводять усі необхідні слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, який надав неправдиву інформацію про закладену вибухівку у державній установі. Варто зазначити, що це вже 100 повідомлення, яке надійшло до правоохоронців з початку року про неправдиве замінування тих чи інших об’єктів у Львові та області. Зокрема, Франківськьку районну державну адміністрацію «замінували» вже вдруге. Встановлено, що близько 90 таких повідомлень надійшло із зони АТО».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів