Наїхав на узбіччі на 13-річну школярку та втік. На Львівщині розшукали водія-порушника

12:10 15 квітня 2024 р.

Фото до новини

Автомобіль, яким було скоєно наїзд, правоохоронці вилучили на арештмайданчик.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

За скоєне, водію, 30-річному місцевому жителю, загрожує покарання - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 12 квітня близько 21.30 у селі Стенятин, Червоноградського району. Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 13-річну дівчинку, місцеву мешканку, яка з подружкою йшла узбіччям дороги, та втік з місця події. Внаслідок ДТП школярка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Читайте також:  У Львові нетверезий водій скоїв ДТП та втік

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими та співробітниками сектору реагування патрульної поліції Червоноградського районного відділу поліції встановили, що наїзд на дівчинку скоїв 30-річний місцевий мешканець, який керував автомобілем «Рено Дастер». Поліціянти встановили його місце перебування, автомобіль, яким було скоєно наїзд, вилучений на арештмайданчик.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліціянти встановлюють обставини події.

Читайте також: Біля Львова 8-річного хлопчика на самокаті збила автівка

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів