Начальниця відділення «Укрінбанку» на Львівщині потрапила за ґрати

14:00 5 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lviv.gp.gov.ua

На Львівщині засудили до дев’яти років позбавлення волі начальницю Трускавецького відділення «Укрінбанку».

Про це повідомили в середу, 5 лютого, в прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що суд визнав 55-річну дрогобичанку винною у вчиненні кримінальних правопорушень за частиною 5 статті 191(привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) частиною 1 та частиною 2 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Будучи начальницею Трускавецького відділення «Укрінбанку» з 19 серпня 2014 року до 6 серпня 2015 року, обвинувачена, зловживаючи своїм службовим становищем, з метою особистого збагачення ,привласнила грошові кошти  «Укрінбанку» в розмірі майже мільйон гривень.

Жінка отримала цю суму від громадян під виглядом укладання договорів банківських вкладів між ними та «Укрінбанком», проте договорів не уклала а отримані кошти на відповідний рахунок не зараховувала. «Винахідливий» керівник привласнювала кошти собі та розпоряджалась ними на власний розсуд.

Аби прикрити свої злочинні дії, складала та видавала завідомо неправдиві офіційні документи щодо укладання наданих договорів про зарахування отриманих від вказаних осіб грошових коштів на банківські рахунки «Укрінбанку». Суд визнав винною злочинницю, яка ошукувала людей майже рік та призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на дев'ять років з конфіскацією належного їй майна.

Як інформував «Щоденний Львів», Золочівська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно директорки школи в Перемишлянському районі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів