Начальник управління транспорту Львова втік з місця ДТП

14:18 25 липня 2024 р.

Фото до новини

У суді Орест Олеськів свою вину визнав.

Шевченківський районний суд Львова розглянув адміністративну справу щодо начальника управління транспорту департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради Ореста Олеськіва, який за кермом Volkswagen Golf вчинив ДТП і залишив місце події. Посадовця оштрафували на 4250 грн.

За матеріалами справи, увечері 7 червня 36-річний Орест Олеськів на автомобілі Volkswagen Golf на вул. Софії Яблонської, рухаючись заднім ходом, не дотримався безпечного інтервалу скоїв наїзд на припаркований Audi Q5. У результаті автомобілі зазнали технічних пошкоджень. Після цього міський посадовець залишив місце ДТП, не повідомивши про вчинене у поліцію. Про це йдеться у постановах суду, на одну з яких першим звернуло увагу видання Lviv.Media, пише DailyLviv.com.

Суддя Руслан Єзерський визнав посадовця винним у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, (ст. 124 КУпАП) та залишенні місця ДТП (ст. 122-4 КУпАП). Ореста Олеськіва покарали штрафом 850 грн та 3400 грн відповідно (загалом 4250 грн). Згадані постанови ще можуть бути оскаржені в апеляції.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів