На Золочівщині водійка кросовера пропонувала 1700 грн хабаря патрульним: що порушила

12:58 27 вересня 2023 р.

Фото до новини

За останні кілька днів патрульним вже тричі пропонували неправомірну вигоду порушники ПДР, аби уникнути відповідальності.

Щоразу на місце події викликали слідчо-оперативну групу і цим громадянам загрожує кримінальна відповідальність. Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

На автодорозі Київ — Чоп, в одному із населених пунктів Золочівського району, патрульні 3-го батальйону здійснювали контроль швидкісного режиму за допомогою приладу TruCaм.

За перевищення швидкості більш ніж на 50 км/годину, а саме 126 км/годину, зупинили автомобіль Volkswagen Tiguan. 43-річна керманичка одразу повідомила патрульним, що поспішає і запропонувала роз'їхатися без постанови, а вона віддячить.

Жінку попередили про відповідальність та її це не зупинило і вона поклала у службовий автомобіль патрульних 1700 гривень.

На місце негайно викликали слідчо-оперативну групу і вже ніхто нікуди не поспішав. Водійці загрожує відповідальність за ст. 369 (Надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Окрім того, інспектори винесли на громадянку постанову за перевищення швидкості.

На Львівщині п'яний 23-річний шумахер мчав зі швидкістю 114 км/год у населеному пункті

Рухалась зі швидкістю 180 км/год: у Конопниці автівки врізалися одна а одну (відео)

162 км на годину: у Львові зупинили автогонника, що з ним зробили (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів