На Старосамбірщині лісівники знезброїли вісьмох мисливців

15:55 28 липня 2020 р.

Фото до новини

У 8 порушників правил полювання вилучено 7 одиниць гладкоствольної та 1 одиницю нарізної мисливської зброї, які передано в правоохоронні органи.

Працівники ДП «Старосамбірське ЛМГ» з початку 2020 року виявили 12  випадків порушень правил полювання. 12 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Накладено штрафів за порушення правил полювання на суму 11 730 грн. У 8 порушників вилучено 7 одиниць гладкоствольної та 1 одиницю нарізної мисливської зброї, які передано в правоохоронні органи.

Відповідно до ст.12 Закону України «Про мисливське господарство та полювання» до полювання прирівнюється перебування осіб у межах мисливських угідь, у тому числі на польових і лісових дорогах (крім доріг загального користування), з будь-якою стрілецькою зброєю або з капканами та іншими знаряддями добування звірів і птахів, або з собаками мисливських порід чи ловчими звірами і птахами, або з продукцією полювання (крім випадків регулювання чисельності диких тварин, польових випробувань і змагань мисливських собак (не нижче обласного рівня).

Прог це DailyLviv повідомило Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів