На посту Львівської митниці «Угринів» вилучили контрабандні понад 50 кілограм бурштину (відео)

15:54 6 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Державна прикордонна служба України

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, громадянин Польщі намагався вивезти з України понад 50 кілограм бурштину.

У прес-службі Львівського обласного управління Державної фіскальної служби України повідомили сьогодні, 6 квітня,

«На митному пості «Угринів» в напрямі виїзду з України працівники Львівської митниці ДФС затримали автомобіль марки «Peugeot 308», який незаконно перевозив бурштин. Попри те, що для перетину кордону громадянин Польщі обрав «зелений коридор», у митників виникла підозра щодо наявності в нього прихованих товарів. Транспортний засіб було скеровано на оглядовий майданчик, де в спеціально виготовленому кустарним способом сховищі (тайнику) було виявлено 56,5 кілограмів необробленого каміння різної геометричної форми, жовто-коричневого кольору. 

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, передбачене статтею 483 Митного кодексу України. Товар вилучено до рішення суду».

Як інформував «Щоденний Львів», 4 квітня на сайті Державної прикордонної служби України повідомили, що цей бурштин не пропустили до Польщі її співробітники:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів