На львівських поліцейських накинулися з кулаками п’яні жінки (відео)

11:55 26 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: podrobnosti.ua

Порушниць забрали у райвідділок. Чим закінчилася історія – поки що невідомо.

У Львові вже третю добу працює нова поліція. Там на День Незалежності понад 400 полісменів склали присягу. Про перші результати та про те, як зустрічали нових правоохоронців львів’яни, розповіли кореспонденти програми «Подробиці» телеканалу «Інтер»:

«У Львові вночі на проспекті Чорновола водій Мерседеса S-класу зупинився, аби запитати у патрульних, як проїхати до центру. Правоохоронці відчули запах алкоголю. Але алкотестера під рукою не було. Викликали начальника. Той приїхав і людину на Мерседесі відпустив. Все це на відео зняли активісти.

Громадський активіст Ігор Зінкевич зауважив: «Мав би прийняти рішення і відпровадити автомобіль з водієм на експертизу на Наукову. Ми із своєї сторони зафіксували. Можливо, приймуть до уваги». 

День другий. Одна з головних вулиць міста – Личаківська. Нові патрульні оформляють ДТП. Допомагає очільник львівської поліції Юрій Зозуля.

– На ходу машина?

–Так. Водій є.

Спілкуватися з журналістами Зозуля відмовляється. На запитання «Чому водія «Мерседес»а не відправили на експертизу і де алкотестери?» начальник поліції відповіді уникає: «Будь ласка, не відволікайте мене».

– Працівники поліції мають алкотестери?

– Авжеж, все мають.

– А кажуть, що не мають.

Більш говіркими за Зозулю виявилися його підлеглі. На всі запитання відповідають з посмішкою. І не відмовляють перехожим на прохання сфотографуватися: «Хай знають, яка у нас поліція».

Жителі Львова Іван Та Анастасія розповіли: «Два роки тому було неможливо уявити, що ми будемо мати такі обличчя і захочеться з ними фотографуватися, бачити»,.

А громадський активіст Андрій Виприцьких повідомив: «Коли ми патрулювали, то було тут розпивали спиртні напої на лавочках, там через кожні 2-3 лавочки. Чи це на них вплинула нова поліція?».

Нетверезих і агресивних на вулицях міста помітно поменшало. До них у поліцейських свій підхід. Інспектор патрульної служби Богдана Лефменко розповів: «Чоловік не хотів взагалі йти додому. Він оббив собі руки, і щоб з ним все було добре, ми для його безпеки викликали швидку. Тому що він тільки вставав і зразу падав».

Ще один інцидент з нетверезими трапився наприкінці другого дня. Дівчата напідпитку на автівці врізалися у маршрутку і намагалися втекти від поліцейських. Навіть накинулися на них з кулаками. Порушниць забрали у райвідділок. Чим закінчилася історія – поки що невідомо. Але і в цьому випадку у поліцейських не було алкотестера. Чому одних відправили до райвідділку, а інших відпустили – львівська поліція наразі не коментує. 

Про це розповіли сьогодні, 26 серпня, на сайті програми «Подробиці» телеканалу «Інтер», відеосюжет якої можна подивитися, скориставшись цим посиланням: http://podrobnosti.ua/2054447-pjan-zhnki-nakinulisja-na-poltsejskih-lvova.html

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів