На Львівщині звільнили за хабарництво чотирьох податківців

13:18 20 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Як повідомляє прес-служби обласного управління Міндоходів, ще 114 притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

За п’ять місяців цього року управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Львівській області провело 92 службові перевірки, в результаті яких до дисциплінарної відповідальності притягнуто 114 працівників та звільнено чотирьох співробітників. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Міндоходів у Львівській області.

Крім цього, за матеріалами управління органи прокуратури Львівської області розпочали 10 кримінальних проваджень за вчинення службових злочинів та склали 1 адміністративний протокол за вчинення корупційного правопорушення, передбаченого ст. 1727 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Під час досудового розслідування в одному з кримінальних проваджень посадовій особі Львівської митниці Міндоходів оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 368 КК України.   

«Управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Львівській області звертається до мешканців м. Львова та області, хто володіє  інформацією про неправомірні дії або бездіяльність працівників Міністерства доходів і зборів у Львівській області, про факти корупції та зловживання службовим становищем повідомляти за телефоном 297-36-09. У письмовому вигляді скарги і звернення просимо надсилати на адресу  Управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Львівській області – 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35», – повідомили у прес-службі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів