На Львівщині звільнили від відбування покарання посадовця держпідприємства

11:30 24 квітня 2019 р.

Городоцький районний суд

Городоцький районний суд
Фото: google.com.ua

За процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно посадовця одного з державних підприємств Яворівщини, який будучи матеріально-відповідальною особою, здійснив розтрату ввірених йому товарно-матеріальних цінностей.

Про це повідомили в середу, 24 квітня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «61-річний чоловік у жовтні 2018 року, діючи в інтересах третіх осіб, передав стороннім особам сім підкранових балок. Такими діями зловмисник вчинив кримінальні правопорушення, передбачені частинами 1 та 3 статті 191 Кримінального кодексу України (розтрата та повторна розтрата чужого майна, яке було ввірене особі)».

«Під досудового розслідування вказане майно було повністю повернуто державному підприємству. З урахуванням того, що правопорушник беззастережно визнав свою вину, процесуальним керівником місцевої прокуратури укладено з ним угоду про визнання винуватості, яку разом з обвинувальним актом скеровано до суду», – поінформували також у прокуратурі.

«Судом затверджено цю угоду та ухвалено обвинувальний вирок, відповідно до якого зловмиснику призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки та водночас звільнено від відбування покарання з призначенням іспитового терміну. Окрім цього, посадовця на рік позбавлено права обіймати відповідні посади на державному підприємстві», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів