На Львівщині звільнили від покарання підривника фонтана

12:10 30 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Золочівський районний суд визначив іспитовий термін 41-річному жителю Бібрки, який напідпитку кинув у фонтан гранату РГД-5.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в четвер, 30 травня: «Золочівський районний суд ухвалив вирок стосовно жителя Бібрка у скоєнні злочинів, передбачених частиною 1 статті 309  (зберігання наркотичних засобів без мети збуту без передбаченого законом дозволу), частиною 1 статті 263 (носіння вибухового пристрою без передбаченого законом дозволу) та частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу
України (хуліганство з застосуванням предмету, заздалегідь пристосованого для заподіяння тілесних ушкоджень). Подія трапилась 18 жовтня 2018 року в парку Національного Відродження в Бібрці».

«Того дня 41-річний місцевий жителя напідпитку кинув у фонтан гранату РГД-5. Внаслідок вибуху ніхто з відвідувачів не постраждав, однак сам фонтан був пошкоджений. Сума завданих збитків становила близько 10 тисяч гривень.

«У рамках обшуку помешкання підозрюваного правоохоронці виявили марихуану. Під час судового розгляду кримінального провадження обвинувачений повністю відшкодував збитки, щиро розкаявся та розпочав курс реабілітації від алкогольної залежності. Враховуючи це, а також те, що на утриманні чоловіка перебувають малолітній син і батьки-пенсіонери, які є інвалідами, прокурор місцевої прокуратури уклав із ним угоду про визнання винуватості», – поінформували також у прокуратурі.

«Вироком Золочівського районного суду затверджено цю угоду та визнано фігуранта винним. Йому призначено чотири роки позбавлення волі та визначено іспитовий термін – два роки», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів