На Львівщині звільнені за хабарі керівник та інспектор відділу ДАІ, проти них розпочато провадження

14:40 23 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ipress.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління МВС, «слідством встановлено, що працівники ДАІ вимагали неправомірну вигоду усумі три тисячі гривень за непритягнення до відповідальності водія, котрий, 15 березня, у місті Стрий, керуючи автомобілем «Сітроєн», скоїв ДТП».

У прес-службі (відділу зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 23 березня:

«Наказом ГУМВС України у Львівській області, «за грубі порушення положень Закону України «Про міліцію», наказів МВС України, дискредитацію звання працівника ОВС, що проявилась у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди, двох працівників відділу ДАІ звільнено з органів внутрішніх справ.

Нагадаємо, 18 березня працівники Служби безпеки України під час отримання неправомірної вигоди затримали керівника та інспектора відділу ДАІ. Слідством встановлено, що працівники ДАІ вимагали неправомірну вигоду усумі три тисячі гривень за непритягнення до відповідальності водія, котрий, 15 березня, у місті Стрий, керуючи автомобілем «Сітроєн», скоїв ДТП. 

За фактом вимагання неправомірної вигоди прокуратурою Львівської області розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 14 (готування до злочину) та частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тисячі п’ятисот додвох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленнямволі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів