На Львівщині зупинили громадян Туреччини

13:30 23 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники відділення «Грушів» Львівського загону зупинили вночі біля українсько-польського державного рубежу автомобіль «Шкода», за кермом якого був наш співвітчизник.

Про це повідомили в четвер, 23 січня, в Державній прикордонні службі України, де також розповіли, що, окрім водія, в напрямку держрубежу як пасажири їхали двоє громадянин Туреччини. Під час бесіди чоловіки розповіли, що прибули в Україну як туристи, проте не змогли чітко пояснити мету перебування в контрольованому прикордонному районі посеред ночі.

Згодом прикордонники з’ясували, що турки, хоч і прибули в нашу країну встановленим порядком – через один зі столичних аеропортів, далі мали намір незаконно потрапити до країн ЄС. Іноземців, які мали із собою документи, доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та притягнення до відповідальності.

Як інформував «Щоденний Львів», прикордонники Мостиського загону затримали чотирьох громадян Республіки Ємен, які незаконно намагались дістатися Польщі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів