На Львівщині знезброїли дебошира

11:48 4 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

На Стрийщині чоловік погрожував дружині під час сімейної сварки двома предметами, схожими на револьвери системи «Флобера».

3 січня на оперативну лінію «102» надійшло до правоохоронців повідомлення від мешканки одного зі сіл Стрийського району про те, що під час сімейного конфлікту чоловік погрожував їй зброєю. На місце прибула група реагування Стрийського відділу Управління поліції охорони у Львівській області.

Правоохоронці припинили конфлікт та встановили, що дебошир 32-річний місцевий мешканець, перебував у стані алкогольного сп’яніння, а також вилучили та скерували на експертизу два револьвери системи «Флобер». За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті263 Кримінального кодексу України, яка передбачає за носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу – передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Про це повідомили в п’ятницю, 4 січня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів