На Львівщині злодій виніс на Святвечір із квартири майно на 38 тисяч

15:05 8 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

У Червонограді оперативно затримали зловмисника, причетного до квартирної крадіжки на Святвечір.

Про це розповіли в середу, 8 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області. Там також поінформували, що 6 січня близько 21.00 до Червоноградського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що під час кількагодинної відсутності господарів  було скоєно крадіжку з квартири  52-річної жительки Червонограда.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, інспектори сектору реагування патрульної поліції, працівники карного розшуку та інших служб, які з’ясували, що злодій проник у помешкання шляхом підбору ключів та викрав майно на загальну суму понад 38 тисяч гривень.

Правоохоронці дізналися, що все це – справа рук 33-річного червоноградця. Він затриманий. Слідчі Червоноградського відділу поліції оголосили підозру у скоєнні правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яка передбачає позбавлення волі терміном від трьох до шести років.

Як інформував «Щоденний Львів», оперативники карного розшуку поліції затримали в крамниці на вулиці Шевченківській розбійника, який, погрожуючи продав чині зброєю, намагався заволодіти товаром та виручкою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів