У Соснівці на Львівщині жінка вбила під час застілля свого чоловіка

10:59 26 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: ulvovi.info

Як інформує у середу відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, це подружжя розпивало спиртні напої.

Помічник начальника Червоноградського міського відділу міліції Оксана Козачок розповіла, що до нього надійшло повідомлення з приймального відділення Червоноградської центральної міської лікарні про те, що у одній з квартир міста Соснівка виявлено тіло 53-річного місцевого мешканця з тілесними ушкодженнями у вигляді ножових поранень. Натомість начальник Червоноградського міського відділу міліції, полковник  Володимир Калиш розповів: «Ми встановили, що подружжя перебувало у гостях у своєї знайомої з якою розпивали спиртні напої. Згодом між чоловіком та жінкою виник словесний конфлікт, у ході якого жінка завдала ножем три удари в спину чоловікові».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Правоохоронці повідомили жінку про підозру у вчиненні злочину.

Відносно правопорушниці обрано запобіжний захід у вигляді тримання підвартою. Окрім цього правоохоронці проводять окрему перевірку стосовно власниціквартири, де було здійснено вбивство. старший оперуповноважений СКМСД Червоноградського міського відділу міліції, майор Ірина Панасюк, повідомляє також:  «У жінки, яка зловживала спиртними напоями є трьохрічна дитина. В її квартирі – повна антисанітарія, дитина зовсім не доглянута. На даний час по цьому факту проводиться окрема перевірка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів