На Львівщині жінка дезінформувала про її викрадення поліцію

13:00 21 червня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: ukrinform.ua

Жителька Буського району заявила 19 червня працівникам поліції про викрадення її 37-річної невістки зі зупинки громадського транспорту.

Про це повідомили в п’ятницю, 21 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Працівники поліції, виїхавши на місце події, виявили потерпілу в хащах неподалік села, в якому вона проживає. Жінка заявила, що троє невідомих чоловіків в масках затягнули її в автомобіль «ВАЗ» та, погрожуючи фізичною розправою, зв’язали руки скотчем. Пізніше зловмисники викинули її з машини на околиці села та поїхали геть».

«За цим фактом було відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Працівники поліції розпочали комплекс дій щодо  розшуку автомобіля та встановлення осіб зловмисників», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Згодом правоохоронці з’ясували, що історію про власне викрадення жінка вигадала, щоб змусити свого чоловіка змінити місце проживання. Таким чином, своїми умисними діями зловмисниця вчинила кримінальне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 383 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину), яка передбачає позбавлення волі на строк до двох років», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів