На Львівщині затримано підозрюваних у скоєнні жорстокого вбивства дільничого інспектора міліції

11:50 19 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vn.20minut.ua

Як повідомили в неділю в прес-службі МВС, у результаті волочіння кіньми по поверхні дороги загинув правоохоронець.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 19 квітня: 

На Львівщині був жорстоко вбитий дільничий інспектор міліції. Правоохоронець загинув у результаті волочіння кіньми по поверхні дороги.  Підозрюваних у скоєнні цього злочину вже затримано.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статею 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Триває розслідування. Його хід контролює керівництво обласної міліції.

18 квітня о 22.30 до Радехівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 25-річного місцевого мешканця. Молодик повідомив, що бачив, як повз нього проїхала підвода, запряжена двома кіньми, а з-під підводи звисало людське тіло.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи виявили куртку зі слідами крові. В кишені куртки знаходилося посвідчення капітана міліції, працівника Радехівського райвідділу міліції.

Шляхом слідування підводи правоохоронці почали виявляти фрагменти людського тіла. За попереднім висновком експертів, подібні сліди могли залишитися в результаті волочіння тіла людини по твердому покриттю дороги. Загиблого колегу працівники міліції виявили у меліоративному рові на кордоні із сусіднім районом.

З’ясовуючи обставини загибелі міліціонера, працівники Радехівського РВ встановили місце події, а також осіб, підозрюваних у скоєнні цього злочину: 53-річного мешканця Радехівського району та 26-річного мешканця Сокальського району. Крім того, працівники міліції з’ясували, що коні волочили тіло загиблого 13 кілометрів.

На даний час підозрюваних затримано. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.  Розслідування злочину перебуває на контролі керівництва міліції Львівщини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів