На Львівщині затримали винуватця загибелі жінки

09:40 24 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

23 червня правоохоронці отримали повідомлення, що близько 23.40 у центрі Борислава трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали люди.

Про це повідомили в понеділок, 24 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що зіткнулись автомобілі «Фіат Добло», яким керувала 42-річна місцева жителька, й «Форд Мондео». Внаслідок зіткнення водій «Фіата» загинула, а водій та пасажирка «Форда», залишивши автомобіль, з місця події втекли».

«Правоохоронці з’ясували, що за кермом «Мондео» перебував 24-річний житель Борислава. Його затримано. Особу його пасажирки також з’ясовано – нею виявилася 19-річна жителька Борислава. Обидвоє під час зіткнення отримали тілесні ушкодження», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів