На Львівщині затримали винуватця загибелі пішохода

14:15 19 жовтня 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: lv.npu.gov.ua

У п’ятницю, 19 жовтня, близько дев’ятої години ранку на перехресті вулиць Львівської й Кушпіта у Яворові сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула 86-річна жінка.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Водій після скоєного наїзду покинув місце події. Під час слідчо-розшукових заходів поліцейські з’ясували його особу. Ним виявився 52-річний місцевий житель, який керував автомобілем «Мерседес Бенц 407».

«Водія затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України, котра передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого», – поінформували також у Головному управлінні поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів