На Львівщині затримали викрадача скутерів

11:42 27 липня 2020 р.

Фото до новини

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до викрадення скутера.

Про це інформує поліція Львівської області, пише DailyLviv.

За скоєне 25-річному жителю одного з сіл Миколаївського району загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

У Миколаївське відділення поліції 25 липня звернувся 31-річний мешканець одного з сіл району. Чоловік повідомив про викрадення його скутера «Хонда».

На місці події працювала слідчо-оперативна група, а також співробітники сектору кримінальної поліції територіального підрозділу поліції.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці протягом кількох годин встановили, що до скоєння злочину причетний 25-річний односельчанин заявника. Поліцейські вилучили у зловмисника викрадений транспортний засіб та затримали його.

Слідчі Миколаївського відділення поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває,

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів