На Львівщині затримали водія, який збив жінку насмерть

12:30 28 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

У четвер, 28 листопада, близько 7.15 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення, що на автодорозі «Львів-Краковець» в одному зі сіл Яворівського району невідомий водій скоїв наїзд на жінку-пішохода й втік.

Від отриманих травм жінка померла. Правоохоронці з’ясували особу загиблої – нею виявилась 69-річна місцева мешканка.

Працівники поліції негайно розпочали розшук водія-втікача, до якого були задіяні співробітники Яворівського відділу поліції та працівники інших підрозділів поліції Львівщини. Невдовзі оперативник сектору кримінальної поліції виявив автомобіль «Фольксваген» з характерними пошкодженнями в одному з селищ Яворівського району, за 15 кілометрів від місця ДТП та повідомив про це у відділ поліції.

Завдяки злагодженим та  професійним діям правоохоронці затримали автомобіль і з’ясували, що до вчинення наїзду на жінку причетний 58-річний львів’янин. Він затриманий, щодо нього відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Про це повідомили в обласному управлінні поліції. Як інформував «ЩЛ», п’яний скутерист впав у Львові біля патрульних.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів