На Львівщині затримали водія автобуса

14:20 16 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/igor.zinkevych

43-річному киянину загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі.

43-річний киянин, керуючи в неділю, 16 грудня, о 3.10 на автодорозі «Львів-Краковець» у селищі Івано-Франкове в Яворівському району автобусом «Неоплан» міжнародного рейсу «Дніпро-Згожелець», не впорався з керуванням й виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв лобове зіткнення з легковим автомобілем «Вольво» під керуванням 23-річного жителя Волинської області. Водій легковика й троє його пасажирів – 21-річний житель Харківщини, 22-річний житель Сумщини та 26-річний житель Рівненщини загинули на місці ДТП.

Ще двох пасажирів «Вольво», 20-річного жителя Рівненської області та 21-річного мешканця Харківщини, доставили з тавмами в лікарню.  На момент автозіткнення в автобусі перебували водій та 67 пасажирів. Із них ніхто не постраждав.

Водія «Неоплана» затримано. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі терміном від п'яти до десяти років.

Про це повідомили в неділю, 16 грудня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів