На Львівщині затримали призовника при передачі хабара офіцеру військкомата

23:21 23 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівського обласного військкомату

Як повідомили в понеділок в обласному військовому комісаріаті, «35-річний військовозобов’язаний, отримавши повістку, задумав відкупитися від служби в армії та подальших викликів до військкомату».

«У Золочеві затримали військовозобов’язаного, який намагався «відмазатися» від служби в армії», – повідомили в понеділок на сайті Львівського обласного військового комісаріату, конкретизуючи при цьому:

«35-річний військовозобов’язаний, отримавши повістку, задумав відкупитися від служби в армії та подальших викликів до військкомату. З таким проханням він звернувся до одного з офіцерів Золочівсько-Перемишлянського ОРВК.

Останній, отримавши таку пропозицію, одразу повідомив відповідні органи. Як результат – громадянина, який планував «відмазатися», впіймали на гарячому – при передачі першої частини хабара (1000 грн.)

Працівники військової прокуратури Львівського гарнізону відкрили щодо військовозобов’язаного кримінальне провадження за частиною 3 статті 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Нагадаємо, що 4 лютого у Самбірському військовому комісаріаті затримали громадянина, який також планував «відкупитися» від свого конституційного обов’язку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів