На Львівщині затримали при спробі дати хабара військовому комісару призваного до армії

12:05 5 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міноборони

Як повідомили в четвер у прес-службі Міноборони, під час розмови з військовим комісаром військовозобов’язаний попросив сприяння у відстрочці від призову за мобілізацією.

«На Самбірщині затримали чоловіка при спробі дати хабара військовому комісару», – повідомили сьогодні, 5 лютого, в прес-службі Міноборони, конкретизуючи при цьому:

«4 лютого «відмазатись» від мобілізації вирішив житель міста Старий Самбір на Львівщині. Де і коли давати хабара – довго не роздумував: під час розмови з військовим комісаром у кабінеті службової особи, військовозобов’язаний солдат запасу попросив сприяння у відстрочці від призову за мобілізацією. А в якості подяки запропонував грошову винагороду.

Однак, його спроба не увінчалась успіхом – комісар не роздумуючи викликав міліцію. Завдяки оперативним діям представників МВС, правопорушника було негайно затримано.

Яке покарання чекає на зазначену особу – вже взялись вирішувати правоохоронні органи. Однак нагадуємо, що за пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі, відповідно до частини 1 статті 369 Кримінального кодексу України (давання хабара) передбачено штраф у розмірі від 500 до 750 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк, із спеціальною конфіскацією.

За інформацією Відділу по роботі з особовим складом та громадськістю Львівського обласного військового комісаріату, військового комісара Самбірського об’єднанного міського військкомату призначили на посаду місяць тому. До цього офіцер виконував завдання у зоні проведення АТО в одній з бригад Високомобільних десантних військ ЗС України. Зокрема, обороняв Луганський аеропорт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів