На Львівщині затримали податківців-здирників

16:15 17 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lviv.gp.gov.ua

Оперативники Управління стратегічних розслідувань у Львівській області з’ясували, що охочі до легкої наживи податківці вимагали та зрештою отримали від власника готельного комплексу 1000 та 200 доларів за те, що «мовчатимуть» про виявлені під час перевірки порушення, а саме – неофіційно найманих працівників.

Про це повідомили в п’ятницю, 17 січня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що до правоохоронців звернувся підприємець, який обурився нахабністю службовців та був готовий сплатити передбачений законодавством штраф. Ппацівники поліції за три години спланували та втілили у життя спецоперацію.

Неправомірні дії фігурантів кваліфіковано за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), відповідальність за які карається позбавленням волі на строк від п’яти до 10 років з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацію майна.

Як інформував «ЩЛ», слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань у Львові затримали 16 січня головного державного ревізора-інспектора ГУ Державної податкової служби у Львівській області під час одержання 30 000 гривень (частина 3 статті 368 Кримінального кодексу України).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів