На Львівщині затримали підозрюваного в убивстві (відео, оновлено)

11:54 2 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Отримавши результати судмедекспертизи, співробітники Кам’янко-Бузького райвідділу міліції затримали підозрюваного у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України,відкритого за фактом вбивства хлопця у кафе-барі.

«У Кам’янко-Бузький райвідділ міліції надійшло 24 жовтня о 04.10 повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що у приймальний покій місцевої центральної районної лікарні доставлено тіло 23-річного місцевого мешканця без ознак життя. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що о 01.25 в одному з кафе-барів, розташованому у центрі міста Кам’янко-Бузька, потерпілому завдав удару кулаком у шию 22-річний місцевий мешканець», – повідомили сьогодні, 2 листопада,  в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС, де також поінформували:

За якийсь час хлопець помер. Тіло загиблого було відправлено на судово-медичну експертизу, під час якої було встановлено, що «…причиною смерті стала рефлекторна зупинка серцевої діяльності, внаслідок тупої закритої травми шиї, що спричинена ударом тупого твердого предмету  (кулака людини) в ділянку шиї зліва».

Взявши до уваги дані, отримані під час досудового розслідування, а також висновки судово-медичної експертизи, 31 жовтня правоохоронці перекваліфікували кримінальне провадження, відкрите за фактом смерті потерпілого, на частину 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У той самий день чоловіку, котрий наніс потерпілому удар у шию, було оголошено про підозру в скоєнні цього злочину та затримано згідно статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Зловмиснику загрожує покарання – позбавлення волі на строквід семи до п’ятнадцяти років. Триває досудове розслідування».

«Прокурором Львівської області Романом Федиком після отримання від ЗМІ інформації про бездіяльність правоохоронних органів Кам’янка-Бузького району при розслідуванні обставин вбивства І. Р. Масловського, вчиненого 24 жовтня 2015 у місті Кам’янка-Бузька Львівської області, 30 жовтня 2015 скеровано групу працівників прокуратури Львівської області на чолі із першим заступником прокурора області для надання практичної допомоги при розслідування вказаного злочину. Відтак, за наполяганням прокуратури Львівської області процесуальним керівником особі, яка нанесла удар потерпілому, повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства та обрано йому запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Зазначимо, що підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до 15 років», – повідомили сьогодні, 2 листопада, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів