На Львівщині затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки

09:15 6 листопада 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: lv.npu.gov.ua

Жителю Кам’янка-Бузької оголосили підозру в скоєнні умисного вбивства, клопотання про обрання йому міри запобіжного заходу скеровано до суду

Про це поінформували у вівторок, 6 листопада, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «4 листопада в Кам’янко-Бузький відділ поліції надійшло повідомлення, що о 16.50 в одному з будинків у райцентрі виявлено тіло 86-річної місцевої мешканки. Як з’ясували працівники поліції, сусіди зауважили, що в помешканні  старенької вдень горить світло, чого раніше ніколи не бувало. Тож вони вирішили дізнатись, чи раптом чогось не сталося».

«Зайшовши в будинок, сусіди виявили в коридорі тіло пенсіонерки без ознак життя зі слідами насильницької смерті. Про це вони повідомили у поліцію», – додали в обласному управлінні поліції.

«Правоохоронці з’ясували, що до вбивства жінки причетний раніше судимий 25-річний місцевий мешканець. Йому оголошено про підозру у скоєнні злочину за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

«Клопотання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою  було скероване 5 листопада до суду, який розгляне його 6 листопада. Проводиться досудове розслідування, з’ясовуються мотиви та обставини скоєння злочину», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів