На Львівщині затримали підозрюваного у вбивстві

12:56 22 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, 41-річний житель Дрогобича розпивав спиртні напої разом з 40-річним у себе в квартирі, між ними виник конфлікт, під час якого гість взяв кухонного ножа та вдарив ним товариша в груди.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 22 квітня:

«21 квітня до Дрогобицького міського відділу міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що в одній з квартир міста виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що у той день 41-річний загиблий розпивав спиртні напої разом з 40-річним товаришем у себе в квартирі. Згодом, між ними виник конфлікт під час якого, гість взяв кухонного ножа та вдарив ним товариша у груди.

Від отриманих травм 41-річний чоловік загинув на місці. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів