На Львівщині затримали перевізника понад 60 кг макової соломи

09:10 21 березня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: 20minut.ua

Слідчі СБУ затримали 31-річного жителя Стрийщини, який переховувався від слідства й суду за злочини, передбачені частиною 3 статті 27, частиною 2 статті 15 та частиною 3 статті 305 (організація закінченого замаху на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах, вчинена за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «У вересні 2018 року, діючи за попередньою змовою групою осіб, зловмисник організував незаконне переміщення рейсовим автобусом міжнародного сполучення «Лодзь-Долина» через митний кордон України понад 60 кг «макової соломи». У зоні митного контролю міжнародного автомобільного пункту пропуску «Грушів» Львівської митниці ДФС, під час поглибленого огляду, правоохоронці виявили у багажному відділенні автобуса особливо небезпечний наркотичний засіб».

«Підозрюваного затримали в порядку статті 191 Кримінально-процесуального кодексу України, а товар – вилучили. За вчинене законом передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі до 12 років», – поінформували також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів