На Львівщині затримали озброєних рецидивістів

16:48 11 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники карного розшуку розробили комплекс спеціальних оперативно-розшукових заходів, аби з’ясувати особи зловмисників, які діяли на території Львова та Пустомитівського району.

Про це повідомили у вівторок, 11 лютого, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що зпочатку 2020 року, до поліції почали надходити повідомлення про крадіжки з приватних будинків та квартир у місті Львові та Пустомитівському районі. Пошкоджуючи вікна, невідомі потрапляли до осель, звідки виносили цінні речі – золоті прикраси, грошові кошти, техніку та інше майно.

Працівники карного розшуку поліції Львівщини розробили комплекс спеціальних оперативно-розшукових заходів, аби встановити особи зловмисників. Правоохоронці аналізували відео з камер спостереження, перевіряли раніше судимих громадян на причетність до вчинення злочинів, а також відпрацьовували місця можливого збуту викрадених речей.

Оперативники викрили та затримали зловмисників 10 лютого, після скоєння чергової крадіжки  в одному з сіл Пустомитівського району.  Ними виявилися раніше неодноразово судимі жителі Винників віком 36 та 40 років.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Тарас Сабанюк розповів: «На даний час, встановлено їх причетність до крадіжок з 13 помешкань громадян, які були скоєні з початку року на території Личаківського району Львова, а також населених пунктів Пустомитівського району. Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників. виявлено та вилучено зброю, набої, мобільні телефони, викрадене майно та інші речові докази. Також поліцейські вилучили автомобіль, на якому вони пересувалися».

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині затримали серійних злодіїв.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів