На Львівщині затримали начальника міжрайонного відділу управління протидії наркозлочинності

10:35 7 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Начальнику 3-го міжрайонного відділу управління протидії наркозлочинності Головного управління поліції у Львівській області загрожує до 10 років позбавлення волі за збут наркотиків та отримання хабара.

Про це повідомили в четвер, 7 лютого, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «За процесуального керівництва прокуратури Львівської області та при спільній взаємодії Львівського управління ДВБ Нацполіції України і Служби безпеки України у Львівській області, 5 лютого, затримано начальника 3-го міжрайонного відділу управління протидії наркозлочинності ГУ НП Львівщини, який вимагав та отримав від місцевого мешканця 6,5 тисячі доларів та 16 тисяч гривень. За ці кошти посадовець обіцяв не притягати вказану особу до кримінальної відповідальності за незаконні дії, пов’язані з наркотичними засобами та, зокрема, збут близько 100 грамів «героїну», які ж сам напередодні продав чоловіку».

«Складністю документування цієї злочинної діяльності було те, що фігуранти є працівниками правоохоронного органу (зокрема, особами керівного складу), а тому є добре обізнаними у специфіці оперативної роботи. Проте, завдяки правильно вибраній тактиці проведення слідчих та оперативно-розшукових заходів, оперативникам, слідчим та групі прокурорів, правопорушника вдалось затримати», – поінформували також у прокуратурі.

«Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, за попередньою змовою групою осіб) та частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), яка передбачаєдо 10 років ув’язнення, з трирічним позбавленням права обіймати посади у органах поліції, а також конфіскація майна», – повідомили також в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів